O nama

O nama

Brza pošta 1323 osnovana je 2016. godine kao odgovor na sve veće zahtjeve tržišta za brzim prijenosom dokumenata i robe „od vrata do vrata“. Ova usluga pruža brzi prijenos pošiljaka s rokovima isporuke od 24 sata na cijelom području BiH.

Razgranata distribucijska mreža i predan timski rad glavni su razlozi zbog kojih je Brza pošta 1323 donijela nove vrijednosti na tržištu kurirsko-logističkih usluga.

U radu pratimo najnovije trendove koje su garancija su da će želje i potrebe korisnika u dostavi pošiljaka biti ispunjene. Jer pošiljke naših korisnika nisu samo pisma i paketi, to su njihovi planovi, poslovne ideje, budućnost.

Brza pošta 1323 je usluga dostupna i privatnim i poslovnim korisnicima, a prateći navike naših korisnika razvili smo dodatne usluge koje vaše poslovne i svakodnevne aktivnosti čine jednostavnijim.

FAQ

Potrebno je pozvati 1323, ostaviti podatke o svojoj adresi i kurir brze pošte će doći i preuzeti Vašu pošiljku. Također, brzu poštu možete poslati i predajom na šalterima u mreži poslovnica.
Ugovor o pružanju usluga prijenosa pošiljaka „Brze pošte“ se može sklopiti s sa svim fizičkim i pravnim osobama.
Status pošiljke može se utvrditi putem web servisa za praćenje pošiljaka. Online pretraga statusa pošiljke će Vam javiti status odnosno je li pošiljka uručena. Status pošiljke  možete provjeriti i pozivom na broj 1323.

Prije nego li se odlučite na kupovinu putem interneta, provjerite prodavača, te koristite poznate servise za plaćanje.  Brza pošta ne snosi odgovornost za navedeno. Savjetujemo da visokovrijednu robu vidite prije plaćanja. Zbog toga Brza pošta 1323 nudi besplatnu uslugu ˝Uvid u sadržaj pošiljke˝ koja se odnosi na pošiljke za koje je potrebno platiti otkupni iznos prilikom dostave. Uz prethodno odobrenje pošiljatelja, primatelj ima pravo na uvid u vjerodostojnost sadržaja pošiljke prije uplate otkupnog iznosa. Ova usluga ne uključuje provjeru proizvoda, npr. probavanje odjeće i obuće, uključivanje i testiranje određenog aparata i sl.

Kontaktirajte nas  Kontakt podaci

  Adresa: Tvrtka Miloša bb, 88 000 Mostar
  Telefon: 1323
  E-mail: korisnicka.sluzba@post.ba

  Novosti

  Prijavite se na besplatni Newsletter