fbpx
Privatni korisnik
Poslovni korisnik

Ambalaža

 

Pod pakiranjem pošiljke podrazumijeva se stavljanje sadržaja pošiljke u odgovarajući omot (omotnica, ambalaža, kutija, kovčeg i sl.), zbog sprječavanja oštećenja ili umanjenja njenog sadržaja. Pakiranje mora odgovarati sadržaju i obliku pošiljke, veličini, masi i vrijednosti pošiljke, te uvjetima i duljini relacije na kojoj se pošiljka prenosi.

Hrvatska pošta Mostar, za dokumente i robu manjih dimenzija, osigurala je besplatne plastične vrećice namijenjene za prijenos pošiljke "Brze pošte".
Karakteristično za ovu vrećicu jest da se nakon zatvaranja ne može otvoriti bez vidljivog oštećenja i time pošiljatelj / primatelj ima vidljivi dokaz da pošiljka nije neovlašteno otvarana.

Plastične vrećice su izrađene u dvije dimenzije: VBP - M 250x320+40 mm i VBP - L 330x420+40 mm s prozirnim džepom za prateću dokumentaciju.
Plastična vrećica za brzu poštu je namijenjena za prijenos pošiljke "Brze pošte" u kojoj se nalazi prikladno zapakirani sadržaj.

U ponudi imamo i paketsku ambalažu. Prikladna ambalaža za pakiranje potpuno štiti sadržaj vaše pošiljke i omogućuje da pošiljka neoštećena stigne do primatelja. Paketsku ambalažu možete pronaći u deset različitih dimenzija: