Privatni korisnik
Poslovni korisnik

01
09.2017

Brza pošta je usluga koja podrazumijeva preuzimanje pošiljke brze pošte na adresi koju odredi pošiljatelj ili predane u poštanskom uredu. Usluga je namijenjena fizičkim i pravnim osobama koje šalju ili primaju pakete odnosno bilo koju vrstu pošiljke. Uz „Brzu poštu“ nudimo posebne / dopunske usluge:

  • povrat dokumentacije,
  • otkupnina-plaćanje pouzećem,
  • poštarinu plaća primatelj,
  • ostale usluge (povratnica, osobno primatelju i izdvojeno).
  Sve pošiljke brze pošte moguće je pratiti putem web servisa za praćenje pošiljaka. Brza pošta je brza, pouzdana, fleksibilna usluga HP Mostar jer upravo iskustvo, kvalitetna infrastruktura, razgranata distribucijska mreža te praćenje najnovijih trendova garancija su da Brza pošta može odgovoriti svim zahtjevima tržišta kada je u pitanju dostava pošiljki. Save Save

Novosti

07
12.2017
Mališani i mBot roboti osvajaju BiH

Potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između HP Mostar i tvrtke SPARK Direktor Hrvatske pošte d.o.o. Mostar Mate Rupčić i direktorica SPARK poslovnog parka d.o.o. Andrea Čordaš, danas su u Mostaru potpisali ugovor o poslovnoj suradnji koja će trajati tijekom trajanja projekta SPARKreators Liga. Projekt će se provoditi u suradnji s 352 osnovne škole na području cijele BiH, a s ciljem promocije suvremenih tzv. STEM zanimanja (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Učenje kroz igru Učenici svih škola će se tijekom trajanja projekta, u školskoj 2017./2018. godini, upoznati s robotikom, automatikom i programiranjem s ciljem da na taj način pokažu još veću motiviranost za učenje i timski rad. HP Mostar i SPARK su, u okviru projekta, za učenike osmisli i posebno zanimljive aktivnosti. Jedna od njih je i natjecanje osmišljeno na način da će djeca u problemskom zadatku pošiljke dostavljati mBot robotićem. Inače, mBot robotiće je svim školama donirala tvrtka SPARK. Prethodno donaciji mBot robotića, tvrtka SPARK je sve nastavnike također i tehnički obučila za rukovanje robotićima. Učenjem kroz igru, učenici će steći različita moderna znanja iz svijeta robotike koja će imati priliku pokazati na predstojećim natjecanjima. Društveno odgovoran projekt za obrazovanje bh. mladih Važno je istaći da će tijekom trajanja našeg SPARKreators Lige projekta, svi roboti biti poslani na adrese 352 osnovne škole i to HP Mostar Brzom poštom, što će osigurati učinkovitost i blagovremenost provedbe SPARKreators Liga projekta. Kroz zajedničko osmišljavanje različitih zadataka tijekom implementacije ovog projekta, Hrvatska pošta Mostar još jednom želi da pokaže svoje čvrsto društveno odgovorno opredjeljenje, posebno u segmentu unaprjeđenja obrazovanja mladih osoba u Bosni i Hercegovini. Izjava: Predsjednik Uprave HP Mostar – direktor Mate Rupčić: Prepoznali smo potencijal projekta SPARKreators Lige, čija je namjena priprema školske djece za buduća zanimanja. Želimo biti društveno odgovorna tvrtka te nam je trajno opredjeljenje podržavati projekte koji promiču učenje i usvajanje novih tehnoloških znanja. Izjava: Direktorica SPARK-a Andrea Čordaš: Željela bih se ovom prilikom zahvaliti predsjedniku Uprave HP Mostar na podršci projektu SPARKreators Liga. Obrazovanje je temelj razvoja svake zajednice, a razlog tomu jeste njegova nezamjenjiva uloga u oblikovanju našeg načina razmišljanja. Putem SPARKreators projekta, čiji je značaj prepoznala HP Mostar, želimo najmlađima omogućiti stjecanje vještina kritičkog razmišljanja i znanja u STEM području. Nadamo se kako ćemo ovim projektom otvoriti put k razvoju BiH u STEM destinaciju.