Privatni korisnik
Poslovni korisnik
Usluge

Nalog za prikup

On-line zahtjev za slanje pošiljke brze pošte putem kojeg se može zatražiti prikup pošiljke na adresi pošiljatelja i izračunati cijenu slanja pošiljke.

Nalog za prikup pošiljaka za inozemstvo

On-line zahtjev za slanje pošiljke brze pošte u inozemstvo putem kojeg se može zatražiti prikup pošiljke na adresi pošiljatelja i izračunati cijenu slanja pošiljke.

Nalog za promjenu adrese dostave

On-line zahtjev za promjenu adrese dostave pošiljke putem kojeg se može zatražiti dostava na određenu adresu, dostava u određeno vrijeme ili isporuka u poštanskom uredu.

Servisi

Pronađite nas

Pronađite najbliži poštanski ured iz kojeg se mogu poslati pošiljke brze pošte ili zatražiti da se pošiljka brze pošte isporuči u tom poštanskom uredu.

Track & Trace

Saznajte gdje se nalazi Vaša pošiljka putem web servisa za praćenje pošiljaka.

Kalkulator

Izračunajte cijenu slanja pošiljke brze pošte.

Služba za korisnike

Za sve Vaše upite, primjedbe, prijedloge i pohvale dostupni smo svakim radnim danom od 7:00 do 20:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati. Pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte na broj 1323.

- Zašto izabrati

NAS

Dugogodišnje iskustvo u dostavi pošiljaka.
Poznato ime Hrvatske pošte Mostar koje stoji iza Brze pošte.
Poznavanje tržišta i praćenje navika potrošača.
Infrastrukutra koja može odgovoriti svim zahtijevima korisnika.
Novosti iz HP Mostar
07
12.2017

Mališani i mBot roboti osvajaju BiH

Potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između HP Mostar i tvrtke SPARK Direktor Hrvatske pošte d.o.o. Mostar Mate Rupčić i direktorica SPARK poslovnog parka d.o.o. Andrea Čordaš, danas su u Mostaru potpisali ugovor o poslovnoj suradnji koja će trajati tijekom trajanja projekta SPARKreators Liga. Projekt će se provoditi u suradnji s 352 osnovne škole na području cijele BiH, a s ciljem promocije suvremenih tzv. STEM zanimanja (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Učenje kroz igru Učenici svih škola će se tijekom trajanja projekta, u školskoj 2017./2018. godini, upoznati s robotikom, automatikom i programiranjem s ciljem da na taj način pokažu još veću motiviranost za učenje i timski rad. HP Mostar i SPARK su, u okviru projekta, za učenike osmisli i posebno zanimljive aktivnosti. Jedna od njih je i natjecanje osmišljeno na način da će djeca u problemskom zadatku pošiljke dostavljati mBot robotićem. Inače, mBot robotiće je svim školama donirala tvrtka SPARK. Prethodno donaciji mBot robotića, tvrtka SPARK je sve nastavnike također i tehnički obučila za rukovanje robotićima. Učenjem kroz igru, učenici će steći različita moderna znanja iz svijeta robotike koja će imati priliku pokazati na predstojećim natjecanjima. Društveno odgovoran projekt za obrazovanje bh. mladih Važno je istaći da će tijekom trajanja našeg SPARKreators Lige projekta, svi roboti biti poslani na adrese 352 osnovne škole i to HP Mostar Brzom poštom, što će osigurati učinkovitost i blagovremenost provedbe SPARKreators Liga projekta. Kroz zajedničko osmišljavanje različitih zadataka tijekom implementacije ovog projekta, Hrvatska pošta Mostar još jednom želi da pokaže svoje čvrsto društveno odgovorno opredjeljenje, posebno u segmentu unaprjeđenja obrazovanja mladih osoba u Bosni i Hercegovini. Izjava: Predsjednik Uprave HP Mostar – direktor Mate Rupčić: Prepoznali smo potencijal projekta SPARKreators Lige, čija je namjena priprema školske djece za buduća zanimanja. Želimo biti društveno odgovorna tvrtka te nam je trajno opredjeljenje podržavati projekte koji promiču učenje i usvajanje novih tehnoloških znanja. Izjava: Direktorica SPARK-a Andrea Čordaš: Željela bih se ovom prilikom zahvaliti predsjedniku Uprave HP Mostar na podršci projektu SPARKreators Liga. Obrazovanje je temelj razvoja svake zajednice, a razlog tomu jeste njegova nezamjenjiva uloga u oblikovanju našeg načina razmišljanja. Putem SPARKreators projekta, čiji je značaj prepoznala HP Mostar, želimo najmlađima omogućiti stjecanje vještina kritičkog razmišljanja i znanja u STEM području. Nadamo se kako ćemo ovim projektom otvoriti put k razvoju BiH u STEM destinaciju.

01
09.2017

Brza pošta je usluga koja podrazumijeva preuzimanje pošiljke brze pošte na adresi koju odredi pošiljatelj ili predane u poštanskom uredu. Usluga je namijenjena fizičkim i pravnim osobama koje šalju ili primaju pakete odnosno bilo koju vrstu pošiljke. Uz „Brzu poštu“ nudimo posebne / dopunske usluge: (more…)

15
06.2017

HP Mostar na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar

HP Mostar prezentirala je usluge Brze pošte na Međunarodnom sajmu gospodartsva Mostar 2017. godine. Posjetitelji Sajma iz čitave regije pa i šire, su imali priliku upoznati se s prednostima slanja pošiljaka putem Brze pošte. Ova usluga omogućava slanje i primanje pošiljaka na čitavom području Bosne i Hercegovine u roku 24 sata.

Newsletter HP Mostar

Prijavite se da primate obavijesti od Hrvatske pošte Mostar

Pošalji